Γιατί πρέπει το laser να εφαρμόζεται με εποπτεία Πλαστικού Χειρουργού;

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το laser για αποτρίχωση να γίνεται με εποπτεία ιατρού, αφού εκτός του ότι θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, μόνο με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση ανεπιθύμητων ενεργειών και οποιουδήποτε κινδύνου. Η διαδικασία γίνεται πιο σωστά και πιο αποτελεσματικά!
laser αποτρίχωση με εποπτεία πλαστικού χειρουργού

Laser αποτρίχωση με εποπτεία Πλαστικού Χειρουργού


Πριν το laser Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, λαμβάνουμε το ιατρικό ιστορικό του/της ενδιαφερόμενου/ης. Αυτό μας επιτρέπει να γνωρίζουμε αν υπάρχει θυλακίτιδα, ελιές, ή άλλες αγγειακές και δερματικές βλάβες. Στην περίπτωση που ανιχνευθεί κάποια δερματοπάθεια ή οποιουδήποτε είδους ορμονική ή άλλη διαταραχή, τότε θα πρέπει να ακολουθήσει δερματολογική εξέταση και να χορηγηθούν περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις ή/και η κατάλληλη θεραπεία.
εξέταση πριν τη λέιζερ αποτρίχωση
εξέταση από πλαστικό χειρούργο
Επίσης, πριν ξεκινήσει η θεραπεία αποτρίχωσης πραγματοποιείται και εξέταση ώστε να δούμε ακριβώς τον τύπο της τριχοφυΐας σας, το χρώμα, την πυκνότητα, τη διάμετρο και το φωτότυπο. Αυτό είναι πολύ βασικό ώστε να μπορεί να καθοριστεί το ποιά είναι η καταλληλότερη μέθοδος για εσάς και το πώς πρέπει να εφαρμοστεί, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα και όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.

Τεχνογνωσία

Ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας για το αποτέλεσμα, είναι η εμπειρία του ατόμου που χειρίζεται τα μηχανήματα laser και το πόσο καταρτισμένο είναι στη χρήση τους.
Γνωρίστε μας

Dr Χρήστος Μεγαπάνος

Χρήστος Μεγαπάνος Πλαστικός Χειρούργος
Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος εξειδικεύεται στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αναγεννητικής Ιατρικής. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, ο Δρ. Μεγαπάνος ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο πεδίο της γενικής χειρουργικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Συνέχισε την εκπαίδευση του στην Πλαστική Χειρουργική και ειδικότερα στους τομείς της αποκατάστασης του Μαστού και στην Ογκολογία στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Ολοκληρώνοντας την ειδικότητα του συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του στις ΗΠΑ, την Γερμανία, και το Ηνωμένο Βασίλειο. Λόγω του εντόνου ενδιαφέροντος στην Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική του μαστού μετεκπαιδεύτηκε σε αυτο τον τομέα στο «Miami Breast Center» του Μαϊάμι, ΗΠΑ , υπό τον παγκοσμίου φήμης πλαστικό χειρουργό Doctor Roger Khouri, στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Regensburg της Γερμανίας. Ο Δρ. Μεγαπάνος έχει αναπτύξει  έντονο ενδιαφέρον ως προς το αντικείμενο της Αναγεννητικής Ιατρικής και των κυτταρικών θεραπειών. Έχει μετεκπαιδευτεί στον τομέα αυτο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία.  Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με το ερευνητικό κέντρο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» σε ποικίλα ερευνητικά πρωτόκολλα, κατά την τελευταία πενταετία. Παράλληλα εδώ από το 2012 συνεργάζεται με τα νοσοκομεία «Υγεία» και «Metropolitan». Η εξειδίκευσή του σε προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες και η πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτήσει από την εκπαίδευσή του, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς από αναγνωρισμένους φορείς, τον καθιστούν έναν επιστήμονα που δύναται να επανακαθορίσει επάξια τα όρια, στα ήδη υψηλά πρότυπα της επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.

Εξατομικευμένη θεραπεία μόνο για εσάς

Τέλος, η κάθε θεραπεία καθορίζεται με βάση τις δικές σας ιδιαιτερότητες και ανάγκες, ενώ πρώτα έχει λάβει την κατάλληλη ενημέρωση και έχετε μία πλήρη εικόνα σχετικά με το τι προσδοκίες μπορείτε να έχετε σχετικά με τα αποτελέσματα και σε ποιό χρονοδιάγραμμα. Έτσι, μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε το νέο σας δέρμα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας σήμερα και κερδίστε μια δωρεάν συνεδρία!

Όροι χρήσης, πολιτική απορρήτου και cookie regulations